Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hírek

Fedezd fel a L’Harmattan új webes könyváruházát!

Szavakba öntjük a világot

A világirodalom legújabb gyöngyszemeitől a tudományos progresszivitáson át mindenféle ínyencséget megtalálhatsz a L’Harmattan vadiúj webes könyváruházában. Az egymáshoz kapcsolódó, jól címkézett könyvek segítenek számodra, hogy az érdeklődésed első szikrájától eljuss a tudás szerteágazó hálózatáig.

Fedezd fel a L’Harmattan új webes könyváruházát!

Kedvezményesen, első kézből, a kiadótól vásárolhatsz különleges minőségű könyveket, sőt a legnagyobb visszhangot kiváltó szerzők műveibe díjmentesen bele is olvashatsz online. Tudj meg többet a L’Harmattan Kiadóról

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj az elsők között a frissen megjelenő újdonságokról hírekről és akciókról. Szerkesztőink által gondosan válogatott minőségi tartalommal készülünk, hogy mindig tájékozott és jól olvasott maradhass, vagy jól szórakozz, ha éppen arra vágysz.

Könyvek könnyedén

Könnyen átlátható kedvezményrendszerünkkel, állandó és alkalmi akcióinkkal szeretnénk a legszélesebb közönség számára elérhetővé tenni könyveinket. Gyors, kényelmes és biztonságos fizetési rendszerünkkel és olcsó szállítási díjjal gondoskodunk róla, hogy egyszerűen hozzájuthass kedvenc könyveidhez.

Merülj bele a válogatásainkba

Szerkesztőink folyamatosan megújuló tematikus válogatásokkal várnak vissza a weboldalra időről időre. A válogatásaink segítenek elmerülni az éppen aktuális témakörökben, könnyebben tájékozódhatsz velük  a tudományok klasszikusai  közt, vagy a szépirodalom területén. Ha tetszik egy könyv, nem kell megállnod, amikor kiolvastad. Mindig tudni fogod, hogy mivel érdemes folytatnod az olvasást.

Ismerkedj meg tavaszi válogatásainkkal!

Éles elmék 

Bűnirodalom elismert szépíróktól, ami magával ragadó, mintha egy krimit olvasnál. A világsikerű írónők és írók elképesztő érzékenységgel követik a bűnös lelkek rezdüléseit.

Az utolsó lépés a földön 

Ismerd meg a hősöket, akik nem hajlandók elfogadni, hogy a világ a pusztulás felé robog és harcba szállnak a mindannyiunk jövőjét fenyegető környezeti problémák okozóival.

Fejfrissülés

A társadalomtudományok sokat hivatkozott alapművei közül több először olvasható egészében magyarul, illetve új, kritikai kiadás alapján készült fordításban adjuk közre.

Hozzánk bármikor fordulhatsz. Főleg, ha jó könyveket keresel.

Jó olvasást!

Elérhetőség:

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14–16.

Nyitva tartás: Hétfőtől–péntekig: 10–18 óráig
Telefon: +36/1 267-5979

email: harmattan@harmattan.hu

Arrow Forward